“Nuk dua të kem një lidhje!” DJ PM bën deklaratën e fortë pas puthjes me Sarah

U komentua gjatë në rrjet puthja e parë mes Sarah dhe PM gjë që bëri një pjesë të madhe të publikut të mendonte se po lind dhe çifti i parë. Afrimiteti mes tyre u duk dhe ditët në vazhdim, teksa kur bënin prova në rolin e Elsës dhe Fredi (Pallati 176).

Por deklaratat e PM këtë mbrëmje gjatë spektakël ishin kontradiktore. PM tha se nuk është i sigurt nga Sarah, pasi ka bërë më shumë për të dhe blogerja ka bërë më pak nga ana tjetër.

“Është shumë vonë tani. Nuk dua të krijoj asnjë lidhje brenda shtëpisë së “Big Brother”!”-tha PM.

Sarah u shpreh se ndoshta nuk do të krijojë një lidhje me Pajtimin në shtëpi, por sido që të jetë, tha se nuk do ta shoh larg vetes konkurrentin në shtëpi.

/News31