Nuk e pyetën kur lindi, 27 vjeçari depoziton padi ndaj prindërve

 

Loading poll ...

Një burrë 27-vjeçar ka në plan të padisë prindërit e tij, sepse nuk kanë marrë pëlqimin e tij për ta sjellë atë në jetë.

Raphael Samuel nga India mësohet se është pjesë e një të ashtuquajturit avokati “pa fëmijë”, i cili beson se fëmijët nuk duhet të bëhen të vuajnë jetën.

Dua t’u tregoj të gjithë fëmijëve indian se nuk u detyrohen fare prindërve të tyre. I dua prindërit e mi, dhe ne kemi një marrëdhënie të shkëlqyer, por më kishin mua për gëzimin dhe kënaqësinë e tyre. Jeta ime ka qenë e mahnitshme, por unë nuk e kuptoj se pse unë duhet të vendos një jetë tjetër përmes litarit të shkollës dhe të gjej një karrierë, veçanërisht kur nuk kërkojnë të ekzistojnë”.

Ai është përshkruar si një ‘antinatalist’ i cili mendon se prindërit nuk kanë të drejtë të lindin nëse një fëmijë nuk ka rënë dakord të lindë.

/Ora News.tv/