Nuk janë vetëm Ermali dhe Ariana në Dubai, ja edhe kush shkoi pas tyre

Janë ndër çiftet më të komentuar në shoubiz e që ndiqen në çdo hap që bëjnë, shkruan Kosovarja.

Ata në këtë sezon të ftohtë vendosën të shkojnë ca ditë në një vend të nxehtë, në një pikë shumë të vizituar, Dubai.

Por, veç tyre, në këtë pikë shumë të vizituar sidomos nga vipat tanë, ka vizituar edhe një këngëtarë shumë i njohur në vendin tonë.

Roberti në rrjetet sociale ka ndarë një imazh nga vendi në fjalë, E që vërtetë duket se po kalon kohë të bukur atje.

Duhet ta shihni./Kosovarja/

Loading poll ...