Nuk u shfaq në palestër, instruktori: Le ta përdhunojmë

 

Loading poll ...

Hetimet kanë nisur për një pronar dhe instruktor, i cili dyshohet se kërkoi përdhunimin e një gruaje, e cila nuk shkoi në palestër.

Ross Brain është akuzuar për dërgimin e mesazheve ofenduese në një grup pune në Ëhatsapp. Kolegët kanë qenë duke menduar për gjobën që do ti vendosnin gruas që kishte nënshkruar për një kurs gjashtë javor, por nuk shkoi atë mëngjes.

Më pas u dërgua një mesazh nga Ross, i cili thoshte: “Le ta përdhunojmë. Le të zgjedhë, të bëjë 600 ushtrime ose të përdhunohet”.

Anëtarët e stafit nuk bënë asnjë reagim, thjesht raportuan mesazhin e Ross Brain duke kërkuar një hetim për të.

/Ora News.tv/