Pajtohen Roberti e Patrisi. Ja dëshmia…

Familja Berisha kohëve të fundit, kanë qenë kryefjala e mediave rozë, lidhur me marrëdhënien e tyre aspak të mirë.

Ata pushtuan të gjitha lajmet dhe portalet, mbi relacionin midis tyre, e sidomos “sherri” i të gjithave këtyre ndodhive ishte, Tuna së bashku me Robertin, shkruan Kosovarja.

Emri i tyre, u lakua jashtëzakonisht shumë për faktin që ata nuk flasin, dhe së fundi mbetën anash, pasi rendi i erdh burrit të saj Patrisit, për këtë situatë jashtëzakonisht të ndërlikuar, për lidhjen jo në favor të tij me Robertin.

 

Loading poll ...

Por sikur gjithçka që del në pah dhe nuk mbet asgjë në errësirë, edhe këtij thashethemi duket se i erdhi fundi.

Pasi së fundi, vëllezërit Berisha është zbuluar se janë pajtuar, e imazhi që do të shihni në vijim nuk lë vend për thashetheme. /Kosovarja/