Pak kripë dhe një çorape dhe nuk do të keni më asnjë lloj dhimbjeje në trup

Dhimbja e kockave bëhet shpesh e padurueshme, dhe ndonjëherë as ilaçet që mund të keni përdorur nuk kanë dhënë një efekt të dobishëm. Por, ka disa gjëra kaq të thjeshta në shtëpinë tuaj që mund të bëjnë mrekulli nëse i përdorni siç duhet.

Loading poll ...

Ka një zgjidhje të thjeshtë për ju që vuani nga dhimbja e kockave dhe për këtë ju nevojitet vetëm pak kripë dhe një çorape. Është e rëndësishme që kripa që do të përdorni të jetë e trashë për shkak të përbërjes së saj kimike, sepse madhësia e kokrrizave të kripës do të ndihmojë në qëndrimin e tyre në çorape.

Përdorni një hinkë ose një tub të gjerë për të mbushur çorapen me kripë të bardhë të trashë. Më pas, lidheni atë mirë me një nyrje të dyfishtë, në mënyrë që të siguroheni se ajo nuk do të derdhet. Më pas, vendosni një tigan në zjarr, dhe vëreni çorapen me kripë në të. Lëreni të nxehet për rreth 4 deri në 6 minuta dhe më pas largojeni nga zjarri.

Sigurohuni që nuk është shumë e nxehtë dhe më pas vendoseni atë në zonat ku ndjeni dhimbje. Ajo do të largohet në vetëm pak minuta. Procedura është e njëjtë për dhimbjen e dhëmbit, nofullës apo pjesë të tjera të trupit. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .