Pas infarktit, ky produkt e bën zemrën si të re

Gjyshërit tanë shpesh na flisnin ose flasin akoma për rëndësinë që ka vaji i peshkut në shëndetin tonë. Por ajo që ndoshta nuk e dinin, është se vaji i peshkut, mund të riparojë dëmet e shkaktuara nga infarkti, duke e bërë zemrën si të re.

Loading poll ...

Një studim amerikan i publikuar në revistën shkencore “Circulation” e shoqatës ‘American Heart Association’, tregon se marrja e përditshme për gjashtë muaj me radhë e vajit të peshkut, ndihmon zemrën që të zhdukë gjurmët e lëna në muskuj nga infarktit. Forma dhe funksioni i zemrës mund të ndryshohet thuajse plotësisht pas një goditje në zemër, pas marrjes së vajit të peshkut. Gjithashtu omega-3 ndihmon për të rritur shanset e mbijetesës tek pacientët që kanë kaluar infarkt. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .