Pas këtyre imazheve, duhet t’ia keni shumë zili Arianës

Nëse dikush duhet të shquhet për stilin dhe elegancën e saj, atëherë lirshëm mund ta përmendim blogeren e njohur, Ariana Fejzullahun.

Ajo çdo herë e më shumë po tërheq vëmendjen maksimale, me dukjen dhe paraqitjet e saj, e një të tillë e kemi sjell pikërisht sot, shkruan Kosovarja.

Sot është shfaqur e veshur e tëra në të zezë, pamja e së cilës lënte shumë për të dëshiruar.

Padyshim, që edhe këtë herë pëlqimet dhe komentet nuk ishin të pakta që pranoi ajo. /Kosovarja/