Pasagjeri hedh monedhat në motorin e avionit për ‘fat të mirë’

 

Loading poll ...

Një baba supersticioz nuk është lejuar të udhëtojë dhe u arrestua në aeroport pasi hodhi një monedhë motorin e avionit.

Babai, i njohur si Xia, 30 vjeç, besonte se do t’i sillte fat të mirë.

Zyrtarët e aeroportit e arrestuar për rrezikimin e sigurisë së udhëtarëve të tjerë.

Ai po hipte në Hainan Airlines në qytetin e Urumqi, ndërsa bashkëshortja e tij po mbante vajzën e tyre të porsalindur, kur hodhi monedhat në motorin e avionit.

/Ora News.tv/