Pasi të shihni këtë, ju kurrë nuk do të hedhni një rrip të vjetër

Si shumë gjëra të tjera, mund të jetë me vlerë të mendoni dy herë përpara se të hidhni rripin tuaj të ardhshëm të përdorur në plehra.

Këtu i kemi disa trike se si mund të përdoret një rrip i vjetër për disa vende të tjera dhe aty ai mund të duket shumë bukur dhe shumë me dizajn të këndshëm, transmeton lajmi.net.

Për më shumë shikoni këto foto dhe këtë video. Për të filluar, ju duhet dy dërrasa për të formuar raftet tuaja. Nuk duhet të jetë ndonjë gjë e sofistikuar ose e shtrenjtë, mund të përdorni materialet e mbetura që keni në dispozicion.

Shikojeni videon dhe shihni se si mund të përdorni një rrip të vjetër për të dekoruar dhomën.

Loading poll ...