Për pak sa nuk e rrëzoi gjoksi i madh Bleronën

Është një nga ato prezantueset që vëmendjen e publikut me vite të tëra.

Blerona Zeqiri, po vazhdon të jetë në fokus të vëmendjes me çdo paraqitje që po bën, e pikërisht është gjoksi i saj i bujshëm i cili është gjithmonë në syrin e aparatit.

Ndonëse, për çdo paraqitje kujdeset që të vijë e rregulluar dhe e kuruar deri në detajin e fundit, edhe këtë herë u shfaq e tillë.

Shkak i gjithë këtij rregullimi, duket se ishte ditëlindja e mikes së saj, Arbnorës, dukja e së cilës lënte shumë për të dëshiruar, e sidomos për gjoksin e saj bombastik mos të flasim fare, që gjithmonë zë vend në të gjitha mediat. /Kosovarja/