Përmallohet Lola Haradinaj, kujton nënën e saj me një foto të rrallë

Lola Haradinaj është aktive në rrjete sociale.

Gruaja e deputetit Daut Haradinaj, ndan postime të shumta me ndjekësit e saj. Së fundi, në llogarinë ‘Instagram‘, Lola ka publikuar një foto të nënës bashkë me babain, moderatorin Mustafë Muçaj.

Siç duket, Lola ka mall për nënën dhe e ndjen mungesën e saj. Shikojeni foton: