Perzieni kripë dhe sheqer para se të fleni – efekti do tju befasoj

Konsumi i përzierjes së kripës me sheqerin, sipas Matt Stone, shkencëtarit Amerikan, i cili ka botuar disa libra për nutricionizmin dhe metabolizmin dhe ka dhëne kontribut në shërimin e pagjumësise si dhe dhimbjeve të kokës, rritjen e imunitetit, rritjen e nivelit të energjisë dhe ngritjen e nivelit të serotoninës dhe elektronet.

Loading poll ...

Sheqeri vepron si një “bateri” e qelizave, sepse glukoza është një furnizim i besueshme i energjisë së mitokondrieve. Natriumi prej kripës lejon frymëmarrjen e lirë të qelizave dhe prodhimin e energjisë. Përveç kësaj, të dy erëzat janë mjete të fuqishme për të luftuar stresin që dëmton metabolizmin tuaj.

Prandaj në qoftë se ju jeni pjesë e atyre që qëndrojnë zgjuar në orët e vona dhe nuk mund të flini, kombinimi i kripës dhe sheqerit është ideal për ju.

Përgatitja:
Përzieni 5 lugë sheqer dhe 1 lugë çaji kripë dhe vendoseni në një kavanoz. Para se të flini ose natën, me gishtin tuaj merreni një pjesë të vogel nga perberja dhe vendoseni nën gjuhë. Lejoni atë që të shkrihet dhe të veprojnë ngadalë , ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE . a a