Përzierja e cila bënë mrekulli: Këta artikuj natyralë forcojnë esht.rat tuaja dhe zvogëlojnë dhembjen

Janë të thjeshtë për përgatitje dhe aplikim, mirëpo kanë efekte të shkëlqyeshme

Loading poll ...

Preparati është plotësisht natyral, nuk mund të dë.mtojë organizmin tuaj, por posaçërisht ndikon në përmirësimin e fortësisë së esh.trave.

Ky il.aç natyral është i lehtë për t’u përgatitur dhe e gjitha që ju nevojitet janë:

– 10 lugë fara liri,

– 5 lugë susam të bluar,

– disa fara kungulli,

– disa fara gruri,

– pak fara luledielli,

– 3 lugë rrush të thatë,

– 1 kg mjaltë livadhesh.

Përgatitja:

Në një enë të madhe përzieni të gjithë përbërësit, duke përdorur lugën e drunjtë.

Kur t’i përzieni mirë, tretjen qiteni në kavanoz qelqi.

Aplikimi: Pini një lugë supe të këtij ilaçi para kafjalli dhe një para dreke dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .