Pinguinët përfundojnë në polici

 

Dy pinguinë ishin rrëmbyer në kopshtin zoologjik në nëntor të vitit të kaluar.

 Pas një investigimi prej dy muajsh hetuesit arritën të zbulojnë dhe të gjejnë pinguinët një fshat në perëndim të Nottinghamit, ne Britani

Një 23 vjeçar nga Preston është i dyshuar si autori i grabitjes.

/Ora News.tv/

Loading poll ...