Polici në mes të trafikut për një kotele

Një polici kinez vendosi të hynte në mes të trafikut për të shpëtuar një kotele të vogël që ndodhej në mes të rrugës.

Kamerat e sigurisë kanë kapur momentin në vendimin në Putian, në provincën Fujian të Kinës juglindore, më 8 shtator dhe tregon se si oficeri nxiton për të kapur kafshën e vogël nga toka.

Shumë njerëz në mediat sociale kineze e kanë lavdëruar zyrtarin që i krijoi macet siguri.

/Ora News.tv/

Loading poll ...