Pozicioni i ri që po i bën femrat të “çmenden”

Doni të shijoni marrëdhëniet seksuale përgjatë këtij fundviti? Ja përse pozicioni “Plow” po favorizohet kaq shumë nga çiftet, me theks të veçantë tek femrat.

Ka shumë pozicione seksuale që janë të garantuara për të ndriçuar jetën tuaj seksuale, transmeton lajmi.net.

“Plow” është shumë e ngjashme me pozicionin misionar.

Që të dy pozicionet e sipërpërmendura kërkojnë që mashkulli të jetë mbi partneren e tij.

Por, në një kthesë të një lëvizjeje bazike, këmbët e gruas duhet të ngrihen në ajër.

Kjo lejon penetrim më të thellë dhe është më pasionante sesa teknikat e tjera. /Lajmi.net/