Provoni këtë sfidë 14 ditore nëse doni të humbisni 9 kg! Shumë të tjerë janë duke e provuar!

Këtu do ju ofrojmë një mënyrë se si të bini nga pesha në mënyrë të thjeshtë brenda 14 ditëve. Dhe gjëja më pozitive e kësaj diete është se nuk do ju marrë uria në asnjë moment

Loading poll ...

Me këtë sfidë 2 javore do të jeni në gjendje të humbni deri në nëntë kilogramë duke konsumuar lëng limoni, i cili do t’ju ndihmojë të digjni yndyrën shumë shpejt dhe do të shpëtoni nga të gjitha substancat helmuese të akumuluara në organizmin tuaj!

Kjo rutinë me lëngun e limonit duhet të pihet çdo mëngjes me barkun bosh dhe duhet të prisni 45 minuta për të ngrënë mëngjes.

Të kesh një figurë ideale nuk është kaq e lehtë, por ju duhet të ndiqni këto hapa!

Në ditën e 1: Pini lëng limoni në një gotë ujë të vakët ose ujë në ambient temperaturë të dhomës, por sigurohuni që nuk është e ftohtë!

Në ditën e 2-të:Pini lëngun e dy limonave në dy gota ujë. Ëmbëlsoheni me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 3-të: Pini lëngun e tre limonave në tri gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 4-të: Pini lëngun e katër limonave në katër gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 5-të: Pini lëngun me pesë limona në pesë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 6-të: Pini lëngun e gjashtë limonave në gjashtë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 7-të: Pini lëngun e shtatë limon në shtatë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 8: Pini lëngun e gjashtë limon në gjashtë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 9-të: Pini lëngun prej pesë limonesh në pesë gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 10: Pini lëng prej katër limon në katër gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 11-të: Pini lëngun me tre limona në tre gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 12-të: Pini lëngun e dy limonave në dy gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 13-të: Pini lëng limoni në një gotë me ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën 14-të: Pini lëngun prej tre limon në dhjetë gota me ujë të freskët Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .