Qeni që do Krishtlindjen

Një qen samoyed me emrin Boomer është protagonist shumë i mirë i kësaj videoje, e cila u bë menjëherë virale.

Loading poll ...

 Boomer ka profilin e tij në Instagram, jeton me zotërinjtë e tij në Nju Jork dhe e do Krishtlindjen siç do e shihni dhe nga këto imazhe.

 Këtu ai fillon të lëvizë veshët në kohë në një këngë të famshme të Krishtlindjes, i cili është i mbështjellë me drita.

 

View this post on Instagram
 

Merry Christmas everypawdy!!!

/Ora News.tv/