Receta që mjeku e mbajnë për vete: Mëlçia do të jetë si e re dhe do të dukeni 10 vjet më të rinj

Mëlçia quhet edhe si laborator i organeve që kryejnë funksione të ndryshme, tretjen e yndyrave, hedhjen jashtë të he.lmeve dhe shumë tjerave.

Loading poll ...

Ushqimi i dëm.shëm, shprehitë jo të mira ndikojnë në punën e secilit organ në organizëm, kështu edhe në mëlçi.

Ushqehuni shëndetshëm, hidhni ushqimet e dëm.shme nga menyja.

Ajo që ju ndihmon është ky lëng natyral që ofron dobi të shumta për shëndetin tuaj: Pastron gja.kun, përtërinë tretjen.

E forcon sistemin imun, detokson trupin, parandalon inf.lamacionet dhe inf.eksionet, ndikon kundër kan.cerit, vepron si antioksidues, përmirëson metabolizmin, ul nivelin e kolesterolit dhe sheqerit në gja.k, ndikon mirë në lëkurë.

Përbërësit e nevojshëm:

2 limonë;

1 trangull;

një grusht majdanoz;

200 ml ujë.

Përgatitja dhe mënyra e konsumimit:

Përbërësit i aplikoni në blender derisa të fitoni një lëng.

Këtë lëng ta konsumoni për një muaj, nga një gotë, 1-2 herë në ditë.

Më pas bëni pauzë prej dy javë, pastaj mund ta përsëritni dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .