Remzie Osmani me bashkëshortin me respekt të veçantë për gratë e dëshmorëve

Remzie Osmani me bashkëshortin me respekt të veçantë për gratë e dëshmorëve

 

Remzie Osmani me bashkëshortin e saj kanë treguar respekt të veçantë për gratë e dëshmorëve.

Mbrëmë në ahengun familjar të këngëtares Remzie Osmani ka pasur shumë të ftuar dhe gjithçka ishte po ashtu në fokusin e mediave, transmeton lajmi.net.

Nga syri i kamerave nuk është kapur një tavolinë me disa gra të cilay nga Remzie Osmani dhe bashkëshorti i saj kishin rëndësi të veçantë.

Dikush prej miqëve të çiftit të cilët ishin të pranishëm në aheng e ka treguar këtë nëpërmjet një postimi në Facebook dhe sipas tij këngëtarja me burrin e saj i kanë trajtuar me kujdes të veçantë dhe kohë pas kohe kanë shkuar edhe te tavolina e tyre./Lajmi.net/