Rita Ora e pangopshme ndaj fjalimeve për Kosovën

Asnjëherë nuk e ka harruar vendlindjen e saj, përkundrazi gjithmonë e ka trajtuar si pikë reference.

Rita Ora, as edhe për një moment të vetëm nuk e ka heq nga goja, Kosovën, në asnjë prej intervistave të saj ku flet me shumë dashuri për vendin e origjinës së saj, shkruan Kosovarja.

Kontriubi i saj i dhënë që nga fillimet e karrierës së saj, ka folur si nga projektet, ashtu edhe nga prezantimet e saj.

Edhe këtë herë nuk ndodhi më ndryshe, e që ishte Kënga Haziri, e bija e kryetarit të Gjilanit, Lutfi Hazirit, që shpërndau disa pjesë të shkëputura të fjalimeve të saj, e cila me gojën plot dhe me emocione flet për Kosovën.

Kurse, detaje të tjera iu tregojnë këto video të mëposhtme më shumë se gjithçka. /Kosovarja/