Ryva Kajtazi ankohet për vizat: Nëse unë du me hongër ni drekë në Paris, pse mos me mujt me shku

Ryva Kajtazi tregon se për çfarë i duhen vizat më së shumti.

Vizat janë ndër problemet kryesore me të cilin po përballen edhe artistët tanë, si çdo banor tjetër i Kosovës, e as për Ryvën nuk është ndryshe.

Cilat janë problemet që po i sjellin Ryvës mosliberalizimi i vizave dhe për çfarë do ta shfrytëzonte ajo lëvizjen e lirshme nëpër Evropë: