S4MM: Me një këngë kam bërë lekë sa krejt artistët e ‘On Records’

 

S4MM i ka ‘sulmuar’ direkt anëtarët e grupit “On Records”.

Reperi nga Tetova, S4MM ka qenë i ftuari i radhës në emisionin “Mirage”, i cili ‘bombardoi’ me deklaratat e tij, shkruan lajmi.net.

Ai po ashtu, tregon për problemin që ka pasur me labelin “On Records”, dhe ka për të thënë disa fjalë për anëtarët e këtij grupi.

Ndër të tjera, S4MM flet në veçanti edhe për reperen, Rina Balaj, videon e të cilit mund ta ndiqni më poshtë. /Lajmi.net/