Safetja në gjendje aspak të mirë, ҫfarë ka ndodhur me të?

Safetja dhe Sahidja janë dy motrat shumë të njohura për publikun.

Ato janë dy këngëtare shumë të dashura dhe shumë aktive, shkruan ORAinfo.

Ato gjithashtu janë shumë aktive edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

E Safetja në një foto të sotme, nuk po duken në gjendje shumë të mirë.

Loading poll ...