Së shpejti, udhëtimet brenda Australisë me tren me të shpejta

Udhëtarët së shpejti mund të udhëtonin midis Sidneit dhe Melburnit në pak minuta, përkatësisht më pak se 40 minuta më një tub të ri me shpejtësi të lartë.

Kjo pasi trenat me shpejtësi të lartë se shpejti do të shkurtojnë kohën e udhëtimit ndërshtetërorë në të gjithë Australinë.

Propozimi për sistemin e transportit me shpejtësi ultra-të lartë, me bazë tubi dhe ndër-qytet u paraqit në Qeverinë Federale të Australisë.

Loading poll ...