Sfungjeri i enëve? Eshtë më i ndotur se një bide. Ja pse duhet ndryshuar çdo javë

 

Ndryshoni sfungjerin e enëve çdo javë

Sfungjeri konsiderohet si një nga materialet më të ndotura që keni në kuzhinë për të mos thënë në të gjithë shtëpinë.

Është 200 mijë herë më i ndotur sesa një bide në tualet, për të cilin të shumtë janë ata që mendojnë se ështe vendi më i ndotur në shtëpi, bëhet e ditur në një studim të universitetit të Londrës 

 Brenda një sfungjeri mund të ekzistojnë rreth 10 milionë bakterie dhe 1 milionë në leckën me të cilën fshini pjatat bëjnë të ditur studimet.

Po kështu një dërrasë kuzhine është 200 mijë herë me e ndotur se ajo dhe pjatalarësja është 20,000 herë më e ndotur.

Mos harroni telefonin tuaj për të cilin radhë kujtoheni ta pastroni. Ekrani i tij ka 400 herë më shumë baktere sesa një bide.

/Ora News.tv/