Sheh ujkun gjigant, vajza nuk e priste që te ndodhte kjo

Kur Danielle pa një ujk të madh duke qëndruar vetëm në borë, ajo bëri atë që shumica prej nesh ndoshta nuk do të guxonim ta bënim.

Duket se ky ujk i do shumë njerëzit dhe i pëlqen që të përqafohet .

Ujku quhet Kekoa dhe është anëtar i Qendrës së Kafshëve të Egra në Kolorado, SHBA dhe se kur nuk ka me çfarë të argëtohet, ai del të shëtisë nëpër Koloradon me borë.

Në video, Danielle, duket që i pëlqen shumë që të jetë përreth këtyre kafshëve të mëdha.

 Edhe pse duket i frikshëm në shikim të parë, nëse e trajtoni me respekt dhe mirësi, ai do t’ju trajtojë në të njëjtën mënyrë.

Loading poll ...

Shikoni videon.

/Ora News.tv/