Shihni se si meteori shembi kodrën

Një video virale ka bërë që të sugjerohet se Rusia mund të jetë goditur kohët e fundit nga një meteor gjigant, por disa e vënë në dyshim idenë.

Videoja e postuar të dielën, thuhet se u filmua në një zonë të largët pranë lumit Bureya në rajonin e Khabarovskit të Lindjes së Largët të Rusisë. Ajo tregon pjesë të mëdha të masës së tokës që bllokojnë plotësisht lumin e ngrirë.

Toka vetë është e mbushur me pemë të rëna dhe e mbuluar me dëborë.

Një burrë dëgjohet duhet thënë se pjesët e kodrës u shembën në lumë duke formuar një “digë” pasi u godit nga një meteor.

Njeriu gjithashtu vë në dukje se kodrat fqinje kanë disa pemë që mungojnë, duke sugjeruar se ata gjithashtu u shkatërruan nga meteori.

/Ora News.tv/