Shkoi të kapte drerin, humb qeni i stërvitur i policisë

 

Loading poll ...

Një qen i policisë në Hocking, Ohio është në kërkim pasi humbi duke luajtur me stërvitësin e tij.

Qeni Ilka shkoi pas një dreri për ta kapur kur po lulante me zëvendës sherifin Rick Torchick në rrugë. Ndonëse ka qafore, qeni nuk është gjetur ende dhe kjo ka shpallur shqetësim për policinë.

Ata kanë nxjerrë numrin e kontaktit për të gjithë ata që e shohin apo kanë ndonjë informacion në lidhje me vendndodhjen e qenit.

/Ora News.tv/