Shkrimi i Arbnorës, më i qëlluari deri më sot në estradë

E keni njohur si vajzë të çiltër, të ëmbël e më shpirt të pastër, shkruan Kosovarja.

Moderatorja shqiptare, Arbnora Ademaj, përveç prezantimeve skenike dhe jetës luksoze, ajo di të tregojë edhe shpirtin e saj të mirë e human.

Sot, ajo bëri një veprim që deri më tani rrallë dikush që e ka bërë në botën e artit, duke ndarë një shkrim humanitar dhe qasje pikante bashkë me ndjekësit e saj.

“Gjërat e përdorura mos i hudh.. Fali te ata që kanë nevojë”, shkroi me pak fjalë.

Bukuroshja shqiptare, e mori e vetme këtë inciativë nën kontroll, duke supozuar se në këtë mënyrë, do t’iu ndihmojë të tjerëve sado pak. /Kosovarja/