Shokohet nëna, djali 7-vjeçar blen lodrën 10.000 dollarë me kartën e saj të kreditit

 

Loading poll ...

Një nënë është shokuar kur zbuloi se djali i saj 7-vjeçari kishte blerë një lodër online me verë 10.000 dollarë.

Djali bleu një koleksion të rrallë të Coles Stikeez.

Donna Jacob nga Sidney po lutet që eBay ta rimbursojë pasi kostoja për të është e papërballueshme.

7-vjeçari porositi vetëm 1 prej 100 Golden Billy Banana.

Djali bleu lodrën duke përdorur kompjuterin e Jacob, që mori automatikisht të dhënat e kartës së saj të kreditit.

Ajo zbuloi shitjen kur eBay i dërgoi një email konfirmimi.

Donna  bëri kërkesën për anulimin e blerjes por nuk u pranua nga eBay.

Ata thanë se blerja ishte një mashtrim dhe nuk mund ti merrte paratë mbrapsht.

Por pas publikimit të ngjarjes në media eBay vendosi të rimbursojë nënën.

/Ora News.tv/