Shpëtuan “qenin” nga lumi i ngrirë, më pas zbulojnë çfarë ishte!

 

Loading poll ...

Një grup punëtorësh estonezë shpëtuan një qen që po luftonte për të mbijetuar në një lumë të ngrirë, por pak më vonë zbuluan se kafsha ishte me të vërtetë një ujk.

Burrat panë kafshën në lumin Parnu në Estoni që nuk dilte dot si pasojë e akullit.

Punëtorët hapën një rrugë nëpër akull dhe e tërhoqën kafshën nga lumi.

Shumë për habinë e tyre, ata zbuluan se ajo që ata mendonin se ishte një qen, ishte në fakt një ujk i egër.

Krijesa e tmerruar, tejet e lodhur nga përvoja e hidhur, u përpoq t’i rezistonte shpëtimtarëve, duke mos u sjellë në mënyrë agresive.

Burrat thanë se iu deshën 100 metra not në ujë të akullt. “Ishte notim i vetëm, ne pastruam një rrugë për atë nëpër akull”, tha një prej punëtorëve.

/Ora News.tv/