Si dukej dhe sa ka ndryshuar sot Bleona Qereti?

Tashmë është bërë trend që shumë nga fytyrat publike të bëhen pjesëmarrës tek pjesa e rrjeteve sociale “10 years challenge”.

Kësaj sfide iu bashkua edhe këngëtarja e njohur, Bleona Qereti, ku hapi arkivën, për të publikuar fotografi të mëparshme dhe të vjetra, shkruan Kosovarja.

Imazhet e saj ishin të ndara në dy pjesë e cila ishte munduar të tregojë ecurinë dhe ndikimin e viteve tek ajo.

Por, po të shikoje me kujdes, nuk ishte edhe një dalim aq i madh, sepse bazuar në to ajo nuk ka ndryshuar edhe aq shumë, madje është mbetur e njëjta, e ndoshta ende më e bukur sesa viteve paraprake. /Kosovarja/