Si rallë herë motra e Leonora Jakupit shfaqet me këtë këngëtare

Ndonëse e re në muzikë, ajo arriti që shumë shpejt të depërtojë në sferën muzikore, dhe sot është njëri ndër emrat më të komentuar.

Është kjo Rina Ramadani, e cila duket se është më shumë e aktivizuar në pube të ndryshme, për çka edhe e shohim duke perfomuar.

Krahas këtyre angazhimeve, ajo duket se është edhe një shoqe mjaft e përkushtuar shkruan Kosovarja.

Ajo së fundmi është shfaqur me njërën nga shoqet e shkollës e cila është Blerta Jakupi, motrën e këngëtares së njohur, Leonora Jakupit.

Ani pse sukseset e saj në muzikë po janë të njëpasnjëshme, ajo duket se shoqërinë e vjetër nuk e ka harruar, përkundrazi me Blertën gëzojnë një shoqëri mjaft të mirë. /Kosovarja/