Si të forconi shikimin me këtë vitaminë “bom’bë”

Vladimir Petrovich Filatov, mjek rus, kirurg dhe okulist, përveç terapive mjekësore dhe trajtimit të rregullt, këshilloi pacientët e tij të përgatisnin këtë përzierje të fuqishme.

Loading poll ...

Ky ilaç parandalon dobësimin e mëtejshëm të shikimit dhe përmirëson vizionin. Njerëzit filluan ta përdorin atë masivisht pas dëshmive të rezultateve pozitive, pasi kjo recetë u zbulua për pacientët.

Përbërësit:

Lëng limoni nga 3-4 limon

300g mjaltë

500g arra

100g xhel nga Aloe Vera

30 min para ngrënies, konsumoni 1 lugë nga kjo përzierje e fuqishme 3 herë në ditë. Duhet të konsumoni këtë përzierje për të të përmirësuar shikimin tuaj. Kjo vitaminë bombë do të rrisë gjithashtu imunitetin e trupit.

Lëng Aloe Vera jep efekte pozitive kundër problemeve kardiovaskulare, hemorroideve, tuberkulozit, inflamacionit në organet riprodhuese të femrës, çështjet e traktit gastrointestinale, sëmundje të veshkave. Aloe Vera nuk duhet të jetë më e vjetër se 2-3 vjet. Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur ( Foton apo Videon qe ndodhet me poshte ) . Faleminderit per mirkuptimin .