Si të largoni kavitetet e dhembëve duke përdorur vetëm lëvozhgat e vezëve

Lëvozhga e vezëve është gjithë pjesa mbrojëse e jashtme e vezës. Ajo përmban sustancën e duhur për të mbrojtur dhembët nga kavitetet. Kompozimi i lëvozhgave është shumë i ngjashëm me dhëmbët e njeriut. Dhe siguron sasinë e duhur të kalciumit dhe në këtë mënyrë do ri-mineralizoj dhëmbët.

Loading poll ...

Një fizikan hungarez, Krompeher pasi bëri një kërkim 10 vjeçar për të pare vetit shendetësore që lëvozhgat kanë. Prandaj rekomandoi që pastat e dhëmbëve të bëheshin me lëvozhgat e vezëve, por kjo gjë nuk u realizua.

Mineralet që lëvozhgat kanë janë:

Magnez

Hekur

Potasium

Alumin

Sulfur

Silikon

Sodium

Përgatitja:

Merrni lëvozhgat e vezëve dhe vendosini të ziejn për 5 minuta në mënyrë që të largohen të gjithë patogjenët. Më pas lërini të thahen. Grijini në çfarëdo grirse që mund të keni deri sa të kthehen në pudër.

Konsumoni ½ lugë çdo ditë. Mund t’ja shtoni ushqimit tuaj dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .