Si të luf*oni DIABETIN dhe të HUMBNI 7 kg për 25 DITE!

Shumë njerëz vuajnë nga kjo së.mundje e njohur si diabeti që ka te beje me nivele shumë të larta të glukozës.

Loading poll ...

Njerëzit që vuajnë duhet të ndjekin një sërë trajtimesh për ta kuruar ose luf*uar kete se.mundje.

Nëse vuani nga kjo së.mundje ne do t’ju prezantojmë një menyre për ta shëruar dhe te humbisni nje peshë prej 7 kg në 25 ditë.

Përbërësit janë në dispozicion në çdo kohë të vitit dhe në çdo supermarket.

Përbërësit:

2 banane.

5 kivi

1 shtresë laker e kuqe

2 mollë me lëkurë.

1/2 litër ujë.

PËRGATITJA:

Hidhni të gjithë përbërësit në një blender, perziejini deri sa te krijohet nje mase homogjene dhe pijeni direkt pas pergatitjes.

Sugjerohet ta pini me stomak bosh cdo mëngjes menjëherë pas përgatitjes.

Nga konsumimi i saj per nje periudhe kohore do të humbisni nje peshë prej 11 kg në 25 ditë.

Ju duhet të mbani një dietë të shëndetshme me vitamina, antioksidantë, minerale që plotësojnë energjitë e trupit tuaj.

Gjatë 6 muajve do ta keni shëruar diabetin, presioni juaj i gja.kut do të jetë i qëndrueshëm dhe do të jete përmirësuar niveli juaj i triglicerideve dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .