Si të shëroni gjunjët vetëm përmes kësaj mënyre efektive

Në këtë artikull do të mësoni për një ilaç natyral shumë të rëndësishëm që është në gjendje të qetësojë dhimbjen në gju për disa minuta. Nyjet më të rëndësishme në tërë trupin tonë janë gjunjët, meqenëse na ndihmojnë me lëvizje.

Loading poll ...

Gjithashtu, gjunjët janë të rëndësishëm dhe vendimtar për drejtim, ulje dhe shumë lëvizje të tjera që përforcojmë çdo ditë. Inflamacioni i këtyre nyjeve mund të sjellë vështirësi dhe të zvogëlojë lëvizshmërinë tonë. Në rast të inflama cionit, duhet të veproni shpejt, sepse kjo është mënyra e vetme për të shmangur dëmet që mund të sjellin ato tek gjunjët tanë.

Në këtë artikull do të mësoni për një ilaç natyral shumë të rëndësishëm që është në gjendje të qetësojë dhimbjen në gju për disa minuta. Por, jeni të vetëdijshëm se dhimbja në gju mund të shkaktohet nga mbipesha, lëndimet, përpjekjet e tepruara fzike dhe artriti. Hidhni një sy në recetë më poshtë.

Përbërësit:

– 1 e verdhë veze

– 2 lugë kripë

– Fashë elastike

Udhëzimet:

Rrihni të verdhën e vezës dhe përzieni atë me kripë.

Si ta përdorni?

Aplikoni disa nga përzierjet në pambuk dhe vendoseni direkt në gju, si dhe përdorni fashë elastike për ta izoluar atë. Pambuku duhet të qëndrojë në zonë për 2 orë, për veprim. Ju duhet ta kryeni këtë praktikë me fasha 4 herë në ditë dhe mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .