Simp’tomat e para të kan’cerit: Ku shfaqen dhe çka duhet të dini!

Shumica nesh nuk i kushton mjaft kujdes kësaj pjese të trupit.

Loading poll ...

Shuplakat janë ndër pjesët e trupit që i përdorim më së shumti. Përshëndetemi me dorë, ngremë dhe lëshojmë gjëra, i ndotim. Shumica nesh nuk u kushton kujdes të mjaftueshme, transmeton Telegrafi.com.

Shikoni shuplakat tuaja dhe shikoni se a mund të identifikohen në to shenjat e mundshme të kan’cerit.

Plasaritjet e thata në shuplaka

Edhe pse është krejtësisht normale që duart të bëhen të thata për shkak të përdorimit të përhershëm të balsamit, ndonjëherë ajo lëkurë e thatë mund që t’i rezistojë madje edhe përdorimit të kremrave dhe losioneve. Në atë rast duhet të shkoni te doktori. Lëkura e thatë në shpinën e dorës dhe në vendet të cilat kanë humbur ngjyrën mund të tregojnë problemin më serioz.

Duart e ënjtura

Kan’ceri është i njohur për shkakun që bën ndryshime në gjithë trupin, andaj nëse vëreni çfarëdo qoftë të dyshimtë, duhet menjëherë të shkoni te doktori. Nëse shuplakat ënjten apo fryhen, menjëherë kërkoni ndihmë profesionale.

Dhembja e duarve

Nëse pa ndonjë shkak ndieni dhembje në duar, ajo mund të jetë një ndër simp’tomat e kan’cerit. Kan’ceri shkakton dhembje në organe të ndryshme, pra edhe në shuplaka. Kan’ceri në pjesën krejtësisht tjetër të trupit mund të manifestohet nëpërmjet dhembjes së shuplakave.

Simp’tomat e tjera të kan’cerit

Duart janë vetëm një ndër simp’tomat e mundshme. Humbja e papritur e peshës, ngjirja e zërit, lodhja e vazhdueshme, kolla irrituese dhe e fortë gjithashtu mund të jenë shenja të kan’cerit. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .