Sozia e Kim Jong Un deportohet nga Vietnami

 

Loading poll ...

Sozia e Kim Jong Un  është deportuar nga Vietnami të hënën.

Ai u arrestua më 22 shkurt, kur po organizonte një takim të rremë me sozinë e Donald Trump, vetëm disa ditë para samitit të vërtetë të dy udhëheqësve në Hanoi.

Hoëard X, i cili imiton liderin e  Koresë së Veriut, u shpeh se autoritetet i thanë se arsyeja e dëbimit ishte viza e pavlefshme por sipas tij ky është një justifikim.

Ai  largua nga vendi nëpërmjet aeroportit të Hanoi dhe shoqërohej nga tre zyrtarë vietnamezë me uniformë.

Trump dhe Kim Jong Un do zhvillojnë samitin e tyre të dytë të mërkurën dhe të enjten në Hanoi, për ti hapur rrugë çështjes së denuklearizimit të shtetit komunist.

/Ora News.tv/