Spanjë, emigrantë të fshehur në dyshekë për të kaluar kufirin

Të fshehur në dyshekë, të shtrirë dhe me krahë të tyre të kaluara në gjoks, në pozicionin e mumies: kështu u përpoqën të udhëtonin dy emigrantë të kapur nga policia kufitare spanjolle.

Loading poll ...

Të dy, të cilët thanë se kishin paguar 4.500 euro secili në një trafikant për t’i sjellë ata në Evropë, ata udhëtuan në çatinë e një makine.

Të dy djemtë janë të mirë dhe nuk kanë nevojë për kujdes mjekësor.

Ngarkesa e pazakontë ka bërë agjentë të dyshimtë në kufirin e Melillas, një qytet autonom në Spanjë që ndodhet në bregun lindor të Marokut, i cili ndaloi makinën dhe ndërpreu rreshtimin e dyshekut dhe i hapi me kujdes në brëndësi.

Shoferi më vonë u kap dhe u arrestua.

/Ora News.tv/