Strongz në bashkëpunim me Stine lansuan projektin më të ri

Grupi Strongz në bashkëpunim me këngëtarin e njohur Stine kanë lansuar projektin e ri, shkruan Kosovarja.

Grupi përbëhet nga 2 këngëtarë, Viki Strongz dhe Nozge Strongz, e që në bashkëpunim em këngëtarin e njohur projekti u mirëprit nga shumë adhurues të treshes në fjalë.

Për më shumë, flet vet klipi të cilin do të ndiqni në vazhdim.

Dëgjim të këndshëm./Kosovarja/