Takojeni çiftin që janë martuar 12 herë

Për shumë njerëz, planifikimin i një martese është i lodhshëm. Por jo për këtë çiftin nga Kalifornia.

Loading poll ...

Kenji dhe Taylor Taniguchi janë martuar plot 12 herë.

Për herë të parë ata janë martuar në Kaliforni. Pastaj janë martuar në shtete të ndryshme si Itali, Irlandë, Tailandë, Izrael, Kubë dhe Indonezi.


Të gjitha martesat i kanë bërë brenda 12 muajve. Për çdo ceremoni, Taylor ksihte veshur fustanë të ndryshëm.

Në një intervistë të dhënë për ‘Inside Edition’ ata po planifikojnë që të martohen për herë të 13-të.