Tayna në vaskë si n’hotel: pije, cigare e muhabet n’tel…

Misionet e reperes së njohur, gjithmonë e në shtyje të provokimeve e të pozave nga më të llojllojshmet.

Këngëtarja e zhanrit rep, Tayna, po radhitet edhe në këtë vit, si ndër emrat më të përfolur duke u kryesuar edhe si senzacioni kryesor tek mediat rozë, shkruan Kosovarja.

Kjo për arsye se faqja e saj personale, së fundmi është vërshuar pothuajse nga provokime dhe skandale të pandalshme të saj, e që edhe sot sjelli një të tillë, por diçka më të pazakonshme.

Mbrëmja e sotme e gjeti atë me këmbën mbi këmbë e veshje transparente në vaskë, me cigare e shishe të alkoolit në dorë, e cila dukej se muhabeti me dikë në telefon i shkonte më së miri aty.

E pamë ku se pamë, veproi çka veproi, po për që e shohim edhe këtu kush se mendoi… /Kosovarja/