Tayna pi duhanin me llullë

Jo më kot edhe mori titullin “sensacioni i vitit: pas gjitha projekteve të cilat rezultuan ndër më të suksesshmet e vitit, shkruan Kosovarja.

Ajo është tejet aktive në rrjetet sociale dhe shumë shpejt u bë e njohur gjithandej dhe tashmë çdo natë mbanë nga një koncert brenda apo jashtë vendit.

Përveç suksesit, ajo komentohet edhe për linjat dhe pamjen me të cilën vërtetë lë nën hije shumë femra, e kësaj here ka befasuar me një veprim për të cilin mori komente të ndryshme.

Nuk e keni ditur që Tayna e pi duhanin me llullë, metodë kjo e lashtë por që këngëtarja e preferon më shumë se cigaret që përdoren sot./Kosovarja/

Loading poll ...