Trajtimi i plotë i kan’cerit, leuc’emisë dhe sëmundjeve të tjera me këtë recetë të këtij lëngu magjik!

A keni dëgjuar ndonjëherë për Rudolf Breuss? Ai ishte një naturopath i shquar austriak i cili i kushtoi tërë jetën e tij për të gjetur një trajtim alternativ të kancerit. Në përfundim ai erdhi me recetën e këtij lëngu, që duhet konsumuar për rreth 6 javë.Ai pretendoi se që nga viti 1950, shëroi mbi 2000 pacientë. Siç ka shpjeguar ai, ky trajtim ka shëruar sëmundje si kanceri i mushkërive, tumoret e trurit, kanceri i zorrëve, kanceri ovarian, kanceri i mëlçisë, kanceri i gjirit, kanceri i eshtrave dhe kanceri i laringut.

Loading poll ...

Përveç kësaj, ai tha se ky trajtim ka punuar edhe për pacientët që kishin pësuar lëndime nga rrezatimi në lëkurën e tyre për shkak të trajtimit të radioterapisë. Sipas statistikave të tij, që nga viti 1986, 45,000 pacientë të tjerë u shëruan me trajtimin alternativ të kancerit.“Në mendjen time, shërimi do të thotë kthimin e një trupi njerëzor jofunksional në funksionin e plotë të pakufizuar, për të mos hequr pjesët e tij me anë të operimit ose amputimit”.

Trajtimi i Kancerit Breuss zgjat 42 ditë dhe i ngjan dietës së Gerson-it teksa mbështetet në lëngje. Megjithatë, është shumë më e lehtë për t’u zbatuar në shtëpi.Lëngjet janë të mbushura me enzima të gjalla dhe antioksidantë të cilët janë identifikuar shkencërisht si një pjesë thelbësore e dietës së atyre që dëshirojnë të qëndrojnë të shëndetshëm dhe të mbajnë një mbrojtje nga barra toksike e mjedisit të sotëm.

Gjatë agjërimit, të gjitha frutat dhe perimet e papërpunuara konsumohen në formë të lëngshme. Të gjitha perimet e përdorura duhet të rriten organikisht dhe mbetjet duhet ti hiqen.Pra, nëse pini lëng perimesh dhe çaj për 42 ditë, qelizat e kancerit do të vdesin pa proteinën ushqimore. Breuss thekson se pacientët duhet të shmangin stresin dhe toksinat.

Përbërësit:

1 karotë,

1 degë selino,

½ patate,

1 rrepkë,

1 panxhar.

Udhëzime:

Vendosni të gjithë përbërësit në një shtrydhëse frutash. Hidhni lëngun në një gotë dhe pijeni cdo ditë për 6 javë rresht. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .