Trupi ju paralajmëron 24 orë para një god.itjeje, shenjat e fshehura që të gjithë duhet t’i dijnë

Në Suedi, rreth 30,000 njerëz marrin god.itje çdo vit – një person çdo 17 minuta.

Në Suedi, rreth 30,000 njerëz marrin god.itje çdo vit – një person çdo 17 minuta.

Fatmirësisht, hulumtimi mbi god.itjen në tru ka filluar seriozisht të studiohet në vitet e fundit, por natyrisht ka mbetur shumë për të bërë.

Për çdo pacient të pestë që ka pësuar një god.itje, simptoma të ngjashme kanë ndodhur 24 orë para fillimit të sëmundjes.

Stroke është në të vërtetë një emër kolektiv për in.farktin e trurit dhe gja.kderdhjen e trurit. qelizat nervore të trurit janë të varur nga oksigjeni përmes një rrjeti të dendur të enëve të gja.kut dhe god.itjet shpesh ndodhin për shkak të një mpiksje gja.ku që plotësisht ose pjesërisht bllokohet në një prej arterieve të trurit.

Loading poll ...

Simptomat janë këto

1. Tensioni i lartë i gja.kut

2. Dhimbje të qafës

3. Demtim nervor

4. Dhimbje koke

5. Paralizë

6. Çrregullime vizuale

7. Dhimbje në shpatull

8. Lodhje e papritur
Kushtojini vëmendje këtyre 8 karaktereve, shpresoj që e ardhmja të mund të shpëtojë edhe më shumë jetë. Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .