U përzgjodh si imazhi i më shumë se 600 romaneve për shkak të bicepsh-ave

 

Loading poll ...

Ai është padyshim njeriu i ëndrrave tuaja. Jason Baca përzgjedhur si imazhi i më shumë se 600 kopertinave të romaneve të ndryshme, për shkak te formave të tij të tonifikuara trupore.

Baca realizoi foton e parë në moshën 37-vjeçare.

Madje ka realizuar më shumë foto se Fabio legjendari.

Por për fat të keq, vendit të Bakas si personi kryesor i fantazive tuaja po i vjen fundi.

Tani, në moshën 46 vjeçare, ai po mbyll kapitullin e të pozuarit për kopertinat e librave.

Jason shpjegoi se me kalimin e kohës është e vështirë për të mbajtur bicepsh-at e fryrë dhe trupin në formë.

“Kjo nuk do zgjasë kur të jem 50 ose 60 vjeç. Është koha për të hequr dorë,”-tha ai.

/Ora News.tv/