U rritë pa praninë e babit, ja si duket sot djali i Lukasit dhe Zhades

Giovana Antonelli dhe Murilo Benicio nga martesa e tyre jetëshkurët kanë një djalë të quajtur Pietro.

Ai ka mbushur 12 vjet dhe jeton me nënën e tij. Mirëpo, takimet me Lukas i ka të shpeshta.

Zhade dhe Lukas e jetësuan romancën e tyre edhe në realitet. Ajo zgjati vetëm tre vjet dhe tani të dy janë më partner të rinj.

Lukas ka dy fëmijë ndërsa Zhade ka tre, dy prej tyre i ka me burrin aktual.